Sistem Social Media Adaptiv

A fost lansată aplicația de Yield farming, primul nostru modul financiar. Acesta are la bază bazinul de lichidități în concept Uniswap v2 pe perechi de XDNA/ETH. Randamentul anual este de 1283% și va funcționa timp de 90 de zile. Fondul de distribuție este de 1 miliard de jetoane XDNA. În cadrul următorului nivel de dezvoltare a proiectului, modulul va fi pus în legătură cu sitemul de reputații

Yield Farming Vizualizează White Paper
xHumanity

Următorul pas al evoluției omului

Nașterea democrației în Atena a reformat umanitatea pentru totdeauna; acum, modul de funcționare al platformelor de socializare, în forma lor centralizată se apropie de final. Am dori să vă propunem xHumanity.

Prin și cu ajutorul unor algoritmi ce folosesc reguli și valori umane, platforma xHumanity  îi va determina pe oameni să-și conserve cea mai importantă caracteristică: conștiința de sine.

xHumanity este o noua aplicatie, din segmentul social media, stuctural dferită de restul platformelor, bazată pe tehnologia blockchain. Lanțul este suportul pentru construirea comunității, realizarea de interacțiuni sociale încrucișate de tip peer-to-peer online și offline incluzând relaționarea cu toate platformele social media cunoscute ( eg. YouTube, FaceBook, Instagram, Twitter, Linkedin etc.). Implementarea proceselor și mecanismele de relaționare au la bază cele mai recente metode de criptare peste registrul distribuit al lanțului (distributed ledger technology.)

Prin intermediul unei aplicații dedicate va fi posibilă punerea la comun a link-urilor apartinând  postărilor ( text sau foto ), stream-urilor video, peste toate platformele social media. Vor putea fi trimise mesaje criptate intre utilizatori sau se vor putea efectua plăti. Portofelul xHumanity va relaționa cu toate  canalele  social media si platformele de comert si plăți (cross-marketing).

xHumanity poate fi, de asemenea, o rețea de interacțiuni sociale și un loc pentru menținerea confidențialității relațiilor personale. Poate fi familia ta, locul de muncă, comunitatea, organizația de voluntari sau clubul sportiv.

Reputația

Reputația va fi calculată pentru fiecare membru al comunității și se va baza pe acțiunile sale în cadrul sistemului xHumanity -postări sau un voturi primite, dar și pe reacțiile altor membri pozitive sau negative.

Experiența

În acest sistem, sensibilitatea va fi accentul utilizatorilor asupra propriilor emoții declanșate de o experiență în sistem. Oamenii nu se pot exprima fără sensibilitate și nu își pot crește sensibilitatea fără experiențe.

Încrederea

Încrederea se manifestă atât la nivel personal, cât și la nivel de sistem. Încrederea într-un sistem apare atunci când totul pare a fi într-o ordine coerentă. Este esențial pentru funcționarea „schimbului simbolic de media”, de exemplu banii și guvernanța.

Valorile umane

De-a lungul civilizației umane există câteva valori umane importante care sunt promovate implicit sau explicit în cadrul sistemului xHumanity. ( e.g. responsabilitatea, altruismul, toleranța, sinceritatea ).

Echitate

Sistemul xHumanity își propune să încurajeze echitatea - pârghie necesară în exprimarea obiectivă și transparentă a reputației fiecărui membru, ajutând astfel oamenii care sunt ghidați de interese comune să stabilească legături între ei.

Reconciliere

Oamenii trebuie să fie atenți la feedback-ul negativ primit de la alți utilizatori și capabili de reconciliere, astfel încât să poată obține rezultate pozitive din sistem. xHumanity recompensează reconcilierea adăugând un coeficient la reputația primită.

Distribuția Token-ului

Tokenul xDNA ERC-20 va fi lansat pe baza platformei Ethereum. Compatibilitatea sa cu portofele de servicii terțe, exchange-uri, etc. îl va face ușor de integrat și utilizat.

%
Distribuția la acest moment
Total Distribuție
11000000000
Lansarea distribuției curente.
 • 00

  Days

 • 00

  Hours

 • 00

  Minutes

 • 00

  Seconds

Distribuție Token – Dead line

Distribuția Token-ului până la momentul lansării aplicației Xhumanity.

 • 00

  Days

 • 00

  Hours

 • 00

  Minutes

 • 00

  Seconds

Fii cu noiCumpără acum

Pașii principali ai proiectului ( Road Map )

 • Q4 2019
  Inițierea proiectului

  Conceptele fundamentale & construirea echipei de bază

 • Q1 2020
  Definirea problemei in sistemul de rating

  Analiza și proiectarea generală a sistemului de reputație.

 • Q2 2020
  Construirea proiectului - detalii

  Proiectare funcțională, identificarea conceptului fals, direcții privind White Paper - ul, lansarea paginii web.

 • Q3 2020
  Pre Listare

  Dezvoltarea Holochain, finalizarea și publicarea White Paper, lărgirea echipei.

 • Q4 2020
  Pornirea proiectului

  Proiectarea arhetipului, dezvoltarea infrastructurii, construirea comunității

 • Q1 2021
  Primele prototipuri

  Portofelul, UI de bază și servicii

 • Q2 2021
  DApp

  Basic dApp, modul de calcul al reputație standard, aplicația mobilă

 • Q3 2021
  Reputația

  Construirea sistemului de reputație și recompensă

 • Q4 2021
  Faza alfa

  Interoperabilitatea nodurilor, simulări de rețea, scalarea testnetului

 • Q1 2022
  Faza Beta 1

  Teste Mainnet, teste beta și funcții suplimentare, categorii-etichete, propuneri

 • Q2 2022
  Faza Beta 2

  Funcții extinse de social media: experiențe, relații, comunități

 • Q3 2022
  Adăugare de funcționalități

  blog, forum-topic-threds, întrebări și răspunsuri, chat, grupuri

 • Q4 2022
  LANSAREA OFICIALĂ

  Adăugarea tuturor formatelor media combinate în platformă

Echipa noastră

Founder & Senior Engineer
Gheorghe Biculescu
CTO & Senior Engineer
Teodor Lupoae
UI/UX & Senior Engineer
Victor Arsenie
Senior Engineer
Mircea Renea
CFO
Geanina Apostol
Senior Software Engineer
Iulian Lungu
Official Advisor
Anders Johnsson
Marketing & PR
Paula Ivanov
Palade Vasile
AI Advisor
Phd. Vasile Palade
Phd. Daniel Neagu
Computing Advisor
Phd. Daniel Neagu
Gh. Calcan
Senior Engineer
Gheorghe Calcan
Angel Investor
Cosmin Vranceanu
Holochain developer
Siddharth Panigrahi
Holochain Developer
Muhammad Zeeshan

Frequently asked questions

O ofertă inițială de schimb ( Initial Exchange Offering ), denumită în mod obișnuit IEO, este un eveniment de strângere de fonduri administrat de un exchange. Spre deosebire de o ofertă inițială de monede (ICO), în care echipa de proiect conduce ea însăși strângerea de fonduri, o ofertă inițială de schimb înseamnă că strângerea de fonduri se va desfășura pe platforma de strângere de fonduri a unui exchange cunoscut, în care utilizatorii pot achiziționa jetoane, cu fonduri, direct prin propriile portofele ( exchange wallet ).
Ethereum este a doua cea mai mare platformă de criptomonede prin capitalizare de piață, în spatele Bitcoin. Este un blockchain open source descentralizat cu funcționalități în zona contractelor inteligente. Ether este criptomoneda generată de minerii Ethereum ca recompensă pentru calculele efectuate în vederea securizării blockchain-ului. Ethereum servește drept platformă pentru peste 260.000 de criptomonede diferite, inclusiv 47 din primele 100 de criptomonede prin capitalizare de piață.
Definit cât mai simplu Tokenul ( Jetonul ) este o unitate de valoare emisă de o organizație. Dacă transpunem noțiunea în industria criptografică, trebuie să adăugăm faptul că cesta trebuie acceptat de o comunitate și este, de asemenea, acceptat și procesat într-un blockchain. O organizație creează un token în contextul unui model de afaceri specific, astfel încât să poată stimula interacțiunea cu utilizatorii și să distribuie recompense deținătorilor de token.
ERC20 protocolul oficial pentru propunerea îmbunătățirilor rețelei Ethereum (ETH). ERC reprezintă Ethereum Request for Comment, iar 20 este identificatorul propunerii. Acesta este un standard comun pentru crearea de jetoane pe blockchain-ul Ethereum.
Viziunea noastră este de a ajuta umanitatea să își îndeplinească dorințele și visele de a evolua într-o lume mai bună. Vizând libertatea și adevărul, urmează să aducem față în față, pentru prima dată, umanitatea în ansamblu ei și individualismul. Vom lua în considerare umanismul, știința exactă, evoluția ca specie, dar și relațiile, emoțiile și sentimentele.
Scopul nostru este să implementăm un sistem cu un grad ridicat de libertate de exprimare și de conștiință. Libertatea dezacordului și a controversei va duce la reconciliere (ca și consens uman) pe care sistemul o va recompensa în mod echitabil.
Aplicațiile descentralizate ( dApps ) stochează totul pe un blockchain sau pe orice tehnologie criptografică pentru a salva aplicația din pericolele autorității centralizate și pentru a pune accent pe natura autonomă. Aplicația descentralizată trebuie să aibă un mecanism de consens care să prezinte dovada valorii în sistemul criptografic. În esență, acest lucru conferă valoare jetonului criptografic și creează un protocol de consens prin care utilizatorii sunt de acord să genereze jetoane criptografice valoroase.
DAO este un fenomen complet nou ce are drept efect crearea de organizații fără chip, fără lideri. Aceste organizații pot funcționa ca o companie și pot rula prin reguli definite de limbaje de programare pe blockchain. Cum vor vota membrii, în ce segment de afaceri va funcționa organizația, cine poate fi membru, cum va fi schimbat simbolul valoric, totul poate fi programat pe blockchain-ul peste care va rula organizația. Această organizație odată lansată nu poate fi oprită funcționând universal, de-a lungul rețelei de blockchain.

Alătură-te comunității noastre

SOCIAL
Twiter
Telegram
Linkedin
Github
Redit
Facebook
Medium

Înscrie-te la stirile noastre