Politica de confidențialitate

Last updated: September 19, 2020

Această politică de confidențialitate descrie politicile și procedurile noastre privind colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. atunci când utilizați Serviciul și vă spune despre drepturile dvs. de confidențialitate și modul în care legea vă protejează.

Folosim datele dvs. personale pentru a furniza și îmbunătăți Serviciul. Prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu prezenta Politică de confidențialitate.

Interpretare și definiții

Interpretare

Cuvintele pentru care litera inițială este scrisă cu majuscule au semnificații definite în următoarele condiții. Următoarele definiții vor avea același sens, indiferent dacă apar la singular sau la plural.

Definiții

În sensul prezentei politici de confidențialitate:

Cont înseamnă un cont unic creat pentru Dvs. pentru a accesa Serviciul nostru sau părți din Serviciul nostru.

Compania, în sensul CCPA (California Consumer Privacy Act), se referă la Companie ca entitate juridică care colectează informațiile personale ale consumatorilor și stabilește scopurile și mijloacele procesării informațiilor personale ale consumatorilor sau în numele cărora informațiile sunt colectate și acestea singure, sau împreună cu alții, determină scopurile și mijloacele procesării informațiilor personale ale consumatorilor, care desfășoară activități în statul California.

Compania (denumită fie „Compania”, „Noi”, „Noi” sau „Nostru” în acest Acord) se referă la Humanity Free X S.R.L, Bd. George Coșbuc 82, Galați 800385.

În scopul GDPR, Compania este operatorul de date.

Consumator, în sensul CCPA (California Consumer Privacy Act), înseamnă o persoană fizică care este rezidentă în California. Un rezident, astfel cum este definit în lege, include (1) fiecare persoană care se află în SUA în alt scop decât un scop temporar sau tranzitoriu și (2) fiecare persoană care are domiciliul în SUA care se află în afara SUA pentru o perioadă temporară sau scop tranzitoriu.

Cookie-urile sunt fișiere mici care sunt plasate pe computerul dvs., dispozitivul mobil sau orice alt dispozitiv de către un site web, care conțin detaliile istoricului dvs. de navigare pe acel site web printre numeroasele sale utilizări.

Țara se referă la: România

Operatorul de date, în sensul GDPR (Regulamentul general privind protecția datelor), se referă la companie ca fiind persoana juridică care, singură sau împreună cu alte persoane, determină scopurile și mijloacele prelucrării datelor cu caracter personal.

Prin dispozitiv se înțelege orice dispozitiv care poate accesa Serviciul, cum ar fi un computer, un telefon mobil sau o tabletă digitală.

Facebook Fan Page este un profil public numit xHumanity creat special de Companie pe rețeaua socială Facebook, accesibil de pe https://www.facebook.com/xHumanityofficial

Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană identificată sau identificabilă.

În scopurile GDPR, date cu caracter personal înseamnă orice informații referitoare la dvs., cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, identificator online sau unul sau mai mulți factori specifici fizic, fiziologic, genetic, mental, economic, cultural sau social. identitate.

În scopul CCPA, date cu caracter personal înseamnă orice informație care identifică, se referă la, descrie sau poate fi asociată cu sau ar putea fi legată în mod rezonabil, direct sau indirect, de dvs.

Vânzarea, în sensul CCPA (California Consumer Privacy Act), înseamnă vânzarea, închirierea, eliberarea, divulgarea, difuzarea, punerea la dispoziție, transferul sau comunicarea în alt mod oral, în scris sau prin mijloace electronice sau prin alte mijloace, a informațiilor personale ale consumatorului către o altă companie sau o terță parte pentru contravaloare monetară sau de altă natură.

Serviciul se referă la site-ul web.

Furnizor de servicii înseamnă orice persoană fizică sau juridică care prelucrează datele în numele Companiei. Se referă la companii terțe sau persoane angajate de Companie pentru a facilita Serviciul, pentru a furniza Serviciul în numele Companiei, pentru a efectua servicii legate de Serviciu sau pentru a asista Compania în analiza modului în care este utilizat Serviciul. În scopul GDPR, furnizorii de servicii sunt considerați procesatori de date.

Serviciul de rețea socială terță parte se referă la orice site web sau orice site de rețea socială prin care un Utilizator se poate conecta sau crea un cont pentru a utiliza Serviciul.

Datele de utilizare se referă la datele colectate automat, fie generate de utilizarea Serviciului, fie din infrastructura Serviciului în sine (de exemplu, durata unei vizite de pagină).

Site-ul web se referă la xHumanity, accesibil de la https://www.xhumanity.org

Sunteți persoana care accesează sau utilizează Serviciul sau compania sau altă entitate juridică în numele căreia o astfel de persoană accesează sau utilizează Serviciul, după caz.

Conform GDPR (Regulamentul general privind protecția datelor), puteți fi denumit subiectul datelor sau ca utilizator, întrucât sunteți persoana care utilizează serviciul.

Colectarea și utilizarea datelor dvs. personale

Tipuri de date colectate

În timpul utilizării Serviciului nostru, vă putem cere să ne furnizați anumite informații de identificare personală care pot fi utilizate pentru a vă contacta sau a vă identifica. Informațiile de identificare personală pot include, dar nu se limitează la:

Adresa de email

Primul nume si ultimul nume

Numar de telefon

Date de utilizare

Date de utilizare

Datele de utilizare sunt colectate automat la utilizarea Serviciului.

Datele de utilizare pot include informații precum adresa Protocolului de Internet al dispozitivului dvs. (de exemplu, adresa IP), tipul de browser, versiunea browserului, paginile Serviciului nostru pe care le vizitați, ora și data vizitei dvs., timpul petrecut pe acele pagini, dispozitivul unic identificatori și alte date de diagnostic.

Când accesați Serviciul prin sau prin intermediul unui dispozitiv mobil, putem colecta anumite informații în mod automat, inclusiv, dar fără a se limita la, tipul de dispozitiv mobil pe care îl utilizați, ID-ul unic al dispozitivului dvs. mobil, adresa IP a dispozitivului dvs. mobil, telefonul mobil sistemul de operare, tipul browserului de internet mobil pe care îl utilizați, identificatori unici ai dispozitivului și alte date de diagnosticare.

De asemenea, putem colecta informații pe care browserul dvs. le trimite ori de câte ori vizitați serviciul nostru sau când accesați serviciul de pe sau prin intermediul unui dispozitiv mobil.

Informații de la servicii terțe de socializare

Compania vă permite să vă creați un cont și să vă autentificați pentru a utiliza Serviciul prin intermediul următoarelor servicii terțe de socializare:

  • Google
  • Facebook
  • Twitter

Dacă decideți să vă înregistrați sau ne acordați în alt mod accesul la un serviciu terț de socializare, putem colecta date cu caracter personal care sunt deja asociate cu contul serviciului dvs. de rețele sociale terțe, cum ar fi numele dvs., adresa dvs. de e-mail, activitățile dvs. sau Lista dvs. de contacte asociată cu acel cont.

De asemenea, este posibil să aveți opțiunea de a partaja informații suplimentare cu Compania prin contul Serviciului dvs. de rețea socială terță parte. Dacă alegeți să furnizați astfel de informații și date cu caracter personal, în timpul înregistrării sau altfel, acordați Companiei permisiunea de a le utiliza, partaja și stoca într-un mod conform cu această politică de confidențialitate.

Tehnologii de urmărire și module cookie

Folosim cookie-uri și tehnologii similare de urmărire pentru a urmări activitatea din Serviciul nostru și pentru a stoca anumite informații. Tehnologiile de urmărire utilizate sunt balize, etichete și scripturi pentru colectarea și urmărirea informațiilor și pentru îmbunătățirea și analiza Serviciului nostru.

Puteți instrui browserul dvs. să refuze toate cookie-urile sau să indice când este trimis un cookie. Cu toate acestea, dacă nu acceptați cookie-urile, este posibil să nu puteți utiliza unele părți ale serviciului nostru.

Cookie-urile pot fi cookie-uri „persistente” sau „sesiune”. Cookie-urile persistente rămân pe computerul dvs. personal sau pe dispozitivul mobil atunci când vă deconectați, în timp ce cookie-urile de sesiune sunt șterse imediat ce închideți browserul web. Aflați mai multe despre cookie-uri:What Are Cookies?.

Utilizăm atât cookie-uri de sesiune, cât și cookie-uri persistente în scopurile stabilite mai jos:

Cookie-uri necesare / esențiale

Tip: Cookie-uri de sesiune

Administrat de: Noi

Scop: Aceste cookie-uri sunt esențiale pentru a vă oferi servicii disponibile prin intermediul site-ului web și pentru a vă permite să utilizați unele dintre caracteristicile sale. Acestea ajută la autentificarea utilizatorilor și previn utilizarea frauduloasă a conturilor de utilizator. Fără aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ați solicitat nu pot fi furnizate, iar noi folosim aceste cookie-uri doar pentru a vă oferi aceste servicii.

Politica privind cookie-urile / Cookie-urile de acceptare a notificărilor

Tip: Cookie-uri persistente

Administrat de: Noi

Scop: Aceste cookie-uri identifică dacă utilizatorii au acceptat utilizarea cookie-urilor de pe site.

Cookie-uri de funcționalitate

Tip: Cookie-uri persistente

Administrat de: Noi

Scop: Aceste cookie-uri ne permit să ne amintim de opțiunile pe care le faceți atunci când utilizați site-ul web, cum ar fi să ne amintim detaliile de autentificare sau preferința de limbă. Scopul acestor cookie-uri este de a vă oferi o experiență mai personală și de a vă evita să vă reintroduceți preferințele de fiecare dată când utilizați site-ul web.

Cookie-uri de urmărire și performanță

Tip: Cookie-uri persistente

Administrat de: terțe părți

Scop: Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a urmări informații despre traficul către site-ul web și modul în care utilizatorii folosesc site-ul web. Informațiile colectate prin intermediul acestor cookie-uri vă pot identifica direct sau indirect ca vizitator individual. Acest lucru se datorează faptului că informațiile colectate sunt de obicei legate de un identificator pseudonim asociat dispozitivului pe care îl utilizați pentru a accesa site-ul web. De asemenea, putem folosi aceste cookie-uri pentru a testa noi reclame, pagini, caracteristici sau noi funcționalități ale site-ului web pentru a vedea cum reacționează utilizatorii noștri la acestea.

Pentru mai multe informații despre cookie-urile pe care le folosim și despre alegerile dvs. cu privire la cookie-uri, vă rugăm să vizitați Politica noastră privind cookie-urile sau secțiunea Cookies din Politica noastră de confidențialitate.

Utilizarea datelor dvs. personale

Compania poate utiliza datele cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • Pentru a furniza și întreține Serviciul nostru, inclusiv pentru a monitoriza utilizarea Serviciului nostru.
  • Pentru a vă gestiona contul: pentru a gestiona înregistrarea dvs. ca utilizator al Serviciului. Datele personale pe care le furnizați vă pot oferi acces la diferite funcționalități ale Serviciului care vă sunt disponibile ca utilizator înregistrat.
  • Pentru executarea unui contract: dezvoltarea, respectarea și asumarea contractului de cumpărare pentru produsele, articolele sau serviciile pe care le-ați achiziționat sau a oricărui alt contract cu noi prin intermediul Serviciului.
  • Pentru a vă contacta: Pentru a vă contacta prin e-mail, apeluri telefonice, SMS sau alte forme echivalente de comunicare electronică, cum ar fi notificările push ale unei aplicații mobile cu privire la actualizări sau comunicări informative legate de funcționalitățile, produsele sau serviciile contractate, inclusiv actualizările de securitate, atunci când este necesar sau rezonabil pentru punerea lor în aplicare.
  • Pentru a vă oferi știri, oferte speciale și informații generale despre alte bunuri, servicii și evenimente pe care le oferim, care sunt similare cu cele pe care le-ați cumpărat deja sau despre care v-ați întrebat, cu excepția cazului în care ați optat să nu primiți astfel de informații.
  • Pentru a gestiona solicitările dvs.: Pentru a participa și gestiona solicitările dvs. către noi.

Putem partaja informațiile dvs. personale în următoarele situații:

  • Cu furnizorii de servicii: Putem partaja informațiile dvs. personale cu furnizorii de servicii pentru a monitoriza și analiza utilizarea serviciului nostru, pentru a vă contacta.
  • Pentru transferuri comerciale: Putem partaja sau transfera informațiile dvs. personale în legătură cu sau în timpul negocierilor cu orice fuziune, vânzare a activelor companiei, finanțarea sau achiziționarea întregii sau a unei părți a afacerii noastre către o altă companie.
  • Cu afiliații: Putem împărtăși informațiile dvs. cu afiliații noștri, caz în care le vom solicita acestor afiliați să respecte această politică de confidențialitate. Afiliații includ compania noastră mamă și orice alte filiale, parteneri în comun sau alte companii pe care le controlăm sau care sunt sub control comun cu noi.
  • Cu parteneri de afaceri: Putem partaja informațiile dvs. cu partenerii noștri de afaceri pentru a vă oferi anumite produse, servicii sau promoții.
  • Cu alți utilizatori: atunci când partajați informații personale sau interacționați în alt mod în zonele publice cu alți utilizatori, aceste informații pot fi vizualizate de toți utilizatorii și pot fi distribuite public în afara. Dacă interacționați cu alți utilizatori sau vă înregistrați printr-un serviciu terț de socializare, contactele dvs. din serviciul de rețele sociale terțe vă pot vedea numele, profilul, imaginile și descrierea activității dvs. În mod similar, alți utilizatori vor putea vizualiza descrierile activității tale, vor comunica cu tine și vor putea vizualiza profilul tău.

Păstrarea datelor dvs. personale

Compania va păstra datele dvs. personale numai atât timp cât este necesar pentru scopurile stabilite în prezenta politică de confidențialitate. Vom păstra și vom utiliza datele dvs. personale în măsura necesară pentru a ne respecta obligațiile legale (de exemplu, dacă suntem obligați să păstrăm datele dvs. pentru a respecta legile aplicabile), vom soluționa litigiile și vom aplica acordurile și politicile noastre legale.

Compania va păstra, de asemenea, datele de utilizare în scopuri de analiză internă. Datele de utilizare sunt, în general, păstrate pentru o perioadă mai scurtă de timp, cu excepția cazului în care aceste date sunt utilizate pentru a consolida securitatea sau pentru a îmbunătăți funcționalitatea Serviciului nostru sau suntem obligați legal să păstrăm aceste date pentru perioade mai lungi de timp.

Transferul datelor dvs. personale

Informațiile dvs., inclusiv datele cu caracter personal, sunt prelucrate la birourile de operare ale Companiei și în orice alte locuri în care se află părțile implicate în prelucrare. Înseamnă că aceste informații pot fi transferate și menținute pe computere situate în afara statului, provinciei, țării sau altei jurisdicții guvernamentale în care legile privind protecția datelor pot diferi de cele din jurisdicția dvs.

Consimțământul dvs. pentru această politică de confidențialitate urmat de transmiterea de către dvs. a acestor informații reprezintă acordul dvs. cu privire la transferul respectiv.

Compania va lua toate măsurile necesare în mod rezonabil pentru a se asigura că datele dvs. sunt tratate în siguranță și în conformitate cu prezenta politică de confidențialitate și niciun transfer al datelor dvs. personale nu va avea loc către o organizație sau o țară decât dacă există controale adecvate, inclusiv securitatea Datele dvs. și alte informații personale.

Divulgarea datelor dvs. personale

Tranzacții de afaceri

Dacă Compania este implicată într-o fuziune, achiziție sau vânzare de active, datele dvs. personale pot fi transferate. Vom furniza o notificare înainte ca datele dvs. personale să fie transferate și să devină supuse unei alte politici de confidențialitate.

Aplicarea legii

În anumite circumstanțe, Compania poate fi obligată să dezvăluie datele dvs. personale dacă este solicitată de lege sau ca răspuns la cereri valabile din partea autorităților publice (de exemplu, o instanță sau o agenție guvernamentală).

Alte cerințe legale

Compania poate dezvălui datele dvs. personale cu credința de bună credință că o astfel de acțiune este necesară pentru:

  • Respectați o obligație legală
  • Protejați și apărați drepturile sau proprietatea Companiei
  • Preveniți sau investigați posibile nelegiuiri în legătură cu Serviciul
  • Protejați siguranța personală a Utilizatorilor Serviciului sau a publicului
  • Protejați-vă împotriva răspunderii legale

Securitatea datelor dvs. personale

Securitatea datelor dvs. personale este importantă pentru noi, dar nu uitați că nicio metodă de transmitere pe internet sau metodă de stocare electronică nu este 100% sigură. În timp ce ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja datele personale, nu putem garanta securitatea absolută a acestora.

Informații detaliate privind prelucrarea datelor dvs. personale

Furnizorii de servicii au acces la datele dvs. personale numai pentru a-și îndeplini sarcinile în numele nostru și sunt obligați să nu le divulge sau să le utilizeze în niciun alt scop

.

Analytics

Putem folosi furnizori de servicii terți pentru a monitoriza și analiza utilizarea Serviciului nostru.

Google Analytics

Google Analytics este un serviciu de analiză web oferit de Google care urmărește și raportează traficul site-ului web. Google folosește datele colectate pentru a urmări și monitoriza utilizarea Serviciului nostru. Aceste date sunt partajate cu alte servicii Google. Google poate utiliza datele colectate pentru a contextualiza și personaliza anunțurile propriei rețele de publicitate.

Puteți renunța la a vă pune la dispoziție Google Analytics activitatea dvs. pe Serviciu instalând programul de completare pentru browserul de renunțare la Google Analytics. Suplimentul împiedică JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js și dc.js) să partajeze informații cu Google Analytics despre activitatea vizitelor.

Pentru mai multe informații despre practicile de confidențialitate ale Google, vă rugăm să vizitați pagina de confidențialitate și Termeni Google:

https://policies.google.com/privacy

Utilizare, performanță și diverse

Putem folosi furnizori de servicii terți pentru a oferi o îmbunătățire mai bună a serviciului nostru.

FreshDesk

FreshDesk este un software de asistență pentru clienți. Serviciul este operat de Freshworks, Inc.

Serviciul FreshDesk poate colecta informații de pe dispozitivul dvs.

Informațiile colectate de FreshDesk sunt păstrate în conformitate cu politica sa de confidențialitate:

https://www.freshworks.com/privacy/

GDPR Privacy

Bazele legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu GDPR

Putem prelucra date cu caracter personal în următoarele condiții:

  • Consimțământ: v-ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice.
  • Executarea unui contract: Furnizarea de date cu caracter personal este necesară pentru îndeplinirea unui acord cu dvs. și / sau pentru orice obligații precontractuale ale acestuia.
    Obligații legale: Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care este supusă Compania.
  • Interese vitale: Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru a vă proteja interesele vitale sau ale altei persoane fizice.
  • Interese publice: Prelucrarea datelor cu caracter personal este legată de o sarcină care se desfășoară în interes public sau în exercitarea autorității oficiale învestite de către Companie.
  • Interese legitime: Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de companie.

În orice caz, Compania va ajuta cu plăcere să clarifice baza legală specifică care se aplică prelucrării și, în special, dacă furnizarea datelor cu caracter personal este o cerință legală sau contractuală sau o cerință necesară pentru încheierea unui contract.

Drepturile dvs. în temeiul GDPR

Compania se angajează să respecte confidențialitatea datelor dvs. personale și să vă garanteze că vă puteți exercita drepturile.

Aveți dreptul, în conformitate cu această politică de confidențialitate și, prin lege, dacă vă aflați în UE, să:

  • Solicitați acces la datele dvs. personale. Dreptul de a accesa, actualiza sau șterge informațiile pe care le avem despre dvs. Ori de câte ori este posibil, puteți accesa, actualiza sau solicita ștergerea datelor dvs. personale direct în secțiunea Setări cont.
  • Dacă nu puteți efectua aceste acțiuni dvs., vă rugăm să ne contactați pentru a vă ajuta. Acest lucru vă permite, de asemenea, să primiți o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs.
  • Solicitați corectarea datelor personale pe care le deținem despre dvs. Aveți dreptul de a avea corectate orice informații incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs.
  • Obiectul asupra prelucrării datelor dvs. personale. Acest drept există atunci când ne bazăm pe un interes legitim ca bază legală pentru prelucrarea noastră și există ceva în legătură cu situația dvs. particulară, ceea ce vă face să doriți să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale cu privire la acest motiv. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți în cazul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în scopuri de marketing direct.
  • Solicitați ștergerea datelor dvs. personale. Aveți dreptul să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele cu caracter personal atunci când nu există un motiv întemeiat pentru a continua procesarea acestora.
  • Solicitați transferul datelor dvs. personale. Vă vom furniza, sau unei terțe părți pe care ați ales-o, datele dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, care poate fi citit de mașină. Vă rugăm să rețineți că acest drept se aplică numai informațiilor automatizate pe care inițial ne-ați dat consimțământul pentru ca noi să le folosim sau unde am folosit informațiile pentru a încheia un contract cu dvs.
  • Retrageți-vă consimțământul. Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul privind utilizarea datelor dvs. personale. Dacă vă retrageți consimțământul, este posibil să nu vă putem oferi acces la anumite funcționalități specifice ale Serviciului.

Exercitarea drepturilor dvs. de protecție a datelor GDPR

Puteți să vă exercitați drepturile de acces, rectificare, anulare și opoziție, contactându-ne. Vă rugăm să rețineți că vă putem cere să vă verificați identitatea înainte de a răspunde la astfel de solicitări. Dacă faceți o solicitare, vom face tot posibilul să vă răspundem cât mai curând posibil.

Aveți dreptul să vă plângeți la o autoritate pentru protecția datelor cu privire la colectarea și utilizarea datelor dvs. personale. Pentru mai multe informații, dacă vă aflați în Spațiul Economic European (SEE), vă rugăm să contactați autoritatea locală pentru protecția datelor din SEE.

Pagina fanilor Facebook

Controlor de date pentru pagina fanilor Facebook

Compania este controlorul de date al datelor dvs. personale colectate în timpul utilizării Serviciului. În calitate de operator al paginii Facebook Fan https://www.facebook.com/xHumanityofficial, Compania și operatorul rețelei sociale Facebook sunt Joint Controllers.

Compania a încheiat acorduri cu Facebook care definesc termenii de utilizare a paginii Facebook Fan, printre altele. Acești termeni se bazează în principal pe Termenii și condițiile Facebook: https://www.facebook.com/terms.php

Accesați Politica de confidențialitate Facebook https://www.facebook.com/policy.php pentru mai multe informații despre modul în care Facebook gestionează datele personale sau contactați Facebook online sau prin poștă: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Statele Unite.

Facebook Insights

Folosim funcția Facebook Insights în legătură cu funcționarea Facebook Fan Page și pe baza GDPR, pentru a obține date statistice anonimizate despre utilizatorii noștri.

În acest scop, Facebook plasează un cookie pe dispozitivul utilizatorului care vizitează pagina noastră de fan Facebook. Fiecare cookie conține un cod unic de identificare și rămâne activ pentru o perioadă de doi ani, cu excepția cazului în care este șters înainte de sfârșitul acestei perioade.

Facebook primește, înregistrează și procesează informațiile stocate în modulul cookie, în special atunci când utilizatorul vizitează serviciile Facebook, serviciile furnizate de alți membri ai paginii Facebook Fan și serviciile altor companii care utilizează serviciile Facebook.

Pentru mai multe informații despre practicile de confidențialitate ale Facebook, vă rugăm să vizitați Politica de confidențialitate Facebook aici:

https://www.facebook.com/full_data_use_policy

CCPA Privacy

Drepturile dvs. în baza CCPA

În conformitate cu această politică de confidențialitate și prin lege, dacă sunteți rezident în California, aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul de a observa. Trebuie să fiți notificat în mod corespunzător ce categorii de date cu caracter personal sunt colectate și scopurile pentru care sunt utilizate datele cu caracter personal.
  • Dreptul de acces / dreptul de a solicita. CCPA vă permite să solicitați și să obțineți de la companie informații cu privire la divulgarea datelor dvs. personale care au fost colectate în ultimele 12 luni de către companie sau filialele sale către o terță parte în scopurile de marketing direct ale acesteia.
  • Dreptul de a spune nu vânzării datelor cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul să solicitați Companiei să nu vândă Datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți. Puteți trimite o astfel de solicitare vizitând secțiunea sau pagina web „Nu vindeți informațiile mele personale”.
  • Dreptul de a afla despre datele dvs. personale. Aveți dreptul să solicitați și să obțineți de la companie informații cu privire la dezvăluirea următoarelor:
    Categoriile de date personale colectate
  • Sursele din care au fost colectate datele cu caracter personal
  • Scopul comercial sau comercial pentru colectarea sau vânzarea datelor cu caracter personal
  • Categorii de terți cu care partajăm date cu caracter personal
  • Bucățile specifice de date personale pe care le-am colectat despre dvs.
  • Dreptul de a șterge datele cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale care au fost colectate în ultimele 12 luni.
  • Dreptul de a nu fi discriminat. Aveți dreptul de a nu fi discriminat pentru exercitarea oricăror drepturi ale consumatorului dvs., inclusiv prin:
  • Refuzul dvs. de bunuri sau servicii
    Încărcarea diferitelor prețuri sau tarife pentru bunuri sau servicii, inclusiv utilizarea reducerilor sau a altor beneficii sau impunerea de penalități
  • Furnizarea unui nivel diferit sau a unei calități a bunurilor sau serviciilor
  • Sugerând că veți primi un preț sau o rată diferită pentru bunuri sau servicii sau un nivel sau o calitate diferită a bunurilor sau serviciilor.
  • Exercitarea drepturilor dvs. de protecție a datelor CCPA

Pentru a vă exercita oricare dintre drepturile dvs. în baza PCC

A și, dacă sunteți rezident în California, ne puteți trimite un e-mail sau ne puteți suna sau vizitați secțiunea sau pagina web „Nu vindeți informațiile mele personale”.

Compania va dezvălui și livra gratuit informațiile solicitate în termen de 45 de zile de la primirea cererii dvs. verificabile. Perioada de furnizare a informațiilor solicitate poate fi prelungită o dată cu încă 45 de zile, atunci când este necesar în mod rezonabil și cu o notificare prealabilă.

Nu vindeți informațiile mele personale

Nu vindem informații personale. Cu toate acestea, Furnizorii de servicii cu care colaborăm (de exemplu, partenerii noștri de publicitate) pot utiliza tehnologie pe Serviciu care „vinde” informații personale, astfel cum sunt definite de legea CCPA.

Dacă doriți să renunțați la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri publicitare bazate pe interese și la aceste vânzări potențiale, astfel cum sunt definite în legea CCPA, puteți face acest lucru urmând instrucțiunile de mai jos.

Vă rugăm să rețineți că orice renunțare este specifică browserului pe care îl utilizați. Poate fi necesar să renunțați la fiecare browser pe care îl utilizați.

Website

Puteți renunța la primirea de anunțuri personalizate, așa cum sunt difuzate de furnizorii noștri de servicii, urmând instrucțiunile noastre prezentate în serviciu:

  • Din bannerul nostru de notificare „Consimțământ cookie”
  • Sau de pe bannerul nostru de notificare „Renunțare CCPA”
  • Sau de pe bannerul nostru „Nu vindeți informațiile mele personale”
  • Sau de pe linkul „Nu-mi vinde informațiile personale”

Renunțarea va plasa pe computerul dvs. un cookie care este unic pentru browserul pe care îl utilizați pentru renunțare. Dacă schimbați browserul sau ștergeți cookie-urile salvate de browserul dvs., va trebui să renunțați din nou.

Dispozitive mobile

Dispozitivul dvs. mobil vă poate oferi posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor despre aplicațiile pe care le utilizați pentru a vă difuza reclame care sunt vizate de interesele dvs.:

  • „Renunțați la anunțurile bazate pe interese” sau „Renunțați la personalizarea anunțurilor” pe dispozitivele Android
  • „Limitați urmărirea anunțurilor” pe dispozitivele iOS

De asemenea, puteți opri colectarea informațiilor de localizare de pe dispozitivul dvs. mobil modificând preferințele de pe dispozitivul dvs. mobil.

Drepturile dvs. de confidențialitate din California (legea California Shine the Light)

Conform secțiunii 1798 din Codul civil din California (legea Shine the Light din California), rezidenții din California care au o relație de afaceri stabilită cu noi pot solicita informații o dată pe an despre partajarea datelor lor personale cu terți în scopuri de marketing direct ale terților.

Dacă doriți să solicitați mai multe informații în conformitate cu legea California Shine the Light și dacă sunteți rezident în California, ne puteți contacta folosind informațiile de contact furnizate mai jos.

Drepturile de confidențialitate din California pentru utilizatorii minori (secțiunea 22581 din Codul afacerilor și profesiilor din California)

Secțiunea 22581 din Codul afacerilor și profesiilor din California permite rezidenților din California cu vârsta sub 18 ani care sunt utilizatori înregistrați ai site-urilor, serviciilor sau aplicațiilor online să solicite și să obțină eliminarea conținutului sau informațiilor pe care le-au postat public.

Pentru a solicita eliminarea acestor date și dacă sunteți rezident în California, ne puteți contacta folosind informațiile de contact furnizate mai jos și puteți include adresa de e-mail asociată contului dvs.

Rețineți că solicitarea dvs. nu garantează eliminarea completă sau cuprinzătoare a conținutului sau informațiilor postate online și că legea nu poate permite sau impune eliminarea în anumite circumstanțe.

Link-uri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține linkuri către alte site-uri web care nu sunt operate de noi. Dacă faceți clic pe un link terță parte, veți fi direcționat către site-ul terțului respectiv. Vă sfătuim cu tărie să consultați Politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați.

Nu avem control și nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terțe.

Modificări la această politică de confidențialitate

Este posibil să ne actualizăm Politica de confidențialitate din când în când. Vă vom notifica cu privire la orice modificări prin postarea noii politici de confidențialitate pe această pagină.

Vă vom anunța prin e-mail și / sau o notificare importantă privind serviciul nostru, înainte ca modificarea să devină efectivă și să actualizăm data „Ultima actualizare” din partea de sus a acestei politici de confidențialitate.

Vă sfătuim să revizuiți periodic această politică de confidențialitate pentru orice modificare. Modificările aduse acestei politici de confidențialitate sunt eficiente atunci când sunt postate pe această pagină.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, ne puteți contacta:

By email: contact@xhumanity.org